Events

Her finder du vores kommende events med link til tilmelding.

KomDigital videnkonference 11.11.21: Vejen mod bedre digitalt løft af virksomheder
Med udgangspunkt i erfaringerne fra kompetenceløftsprojektet KomDigital gav konferencen konkrete bud på, hvordan vi kan øge vækst og udvikling i dansk erhvervsliv gennem øget digitalisering og via et stærkere samspil mellem erhvervsfremme og uddannelse.

Se videooptagelse af konferencen her

Se programmet her

Opsummering fra KomDigital konference

Boosting the digital transition through lifelong learning

Projektleder for KomDigital, Sofie Rasmussen, er en af oplægsholderne på konferencen: Boosting the digital transition through lifelong learning, Nordic initiatives.

Konferencen foregik online den 1. oktober 2020. 

Deltag i webinar d. 2. juni 2020 kl. 9.30-11.00 og hør og stil spørgsmål til Jane Foged fra Dansk Retursystem der vil fortælle om virksomhedens svære valg og udfordringer på den digitale rejse.

Hør blandt andet om hvordan man har arbejdet med digitale løsninger, der har skulle gøre livet lettere for virksomhedens kunder og om valg af teknologier i en tid, hvor løsninger forældes lige så hurtigt, som de udvikles.

Mød også virksomheden Nethire der hat fået støtte til deres digitale udvikling igennem et forløb med DTU og hør hvilke muligheder der er for jeres virksomhed for at få et digitalt kompetenceløft i projektet KomDigital

Tilmeld dig her

Webinaret kan du se eller gense her.


__________________________________________________________________________________________________________________

Webinar

Forberedt til fremtiden - Virksomheder og medarbejdere i teknologiens tid

Se videoen fra webinaret her

Den 27. maj kl. 9.00-10.30 afholder Tænketanken DEA og projektet KomDigital et webinar om, hvordan virksomheder og medarbejdere bliver klædt på til fremtidens arbejdsmarked, stigende automatisering og digitalisering.

Vi dykker ned i erfaringerne fra to projekter, KomDigital og Digital Forandringsagent, der på forskellig vis arbejder med opkvalificering af digitale kompetencer hos medarbejdere og virksomheder. Vi diskuterer også, hvordan nye kompetencer forankres i virksomheden, og hvad det kræver af medarbejdere, ledere og virksomheder at omsætte digital indsigt og ideer til innovation og værdiskabelse.

På webinaret kan du blandt andet høre Kristian Thor Jakobsen, cheføkonom i Tænketanken DEA, Lene Beier-Simonsen Holling, HR-udviklingschef i Københavns Lufthavn og Rune Heiberg, director i Damvad Analytics.

 Info og tilmelding

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. Se programmet og tilmeld dig på Tænketanken DEAs hjemmeside her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Sidse Frich Thygesen, programleder i Tænketanken DEA på sft@dea.nu eller Sofie Rasmussen, projektleder i KomDigital på sofira@dtu.dk.

__________________________________________________________________________________________________________________

TEKNOLOG I MORGEN

Fra data til business: At starte småt men tænke stort
På DTU i Lyngby den 27.marts fra 8.30-10.30. Deltagelse er gratis.
Tilmelding og mere info her

Denne TEKNOLOGIMORGEN handler om den værdi, der ligger i data, og hvad data giver os af nye forretningsmodeller.
Vi hører konstant, at data er er det nye guld, og at der er store forretningspotentialer i det! Men hvilke data har din virksomhed? Hvilke data mangler I? Hvordan kan I indsamle data? Og vigtigst af alt: hvordan skaber I værdi af data? Vi har slået pjalterne sammen med innovationsforløbet KomDigital på DTU for at besvare disse spørgsmål.

KomDigital er et fondsstøttet og gratis innovationsforløb, der har til formål at give SMV’er et digitalt kompetenceløft og hjælpe dem i gang med en digital udvikling, der kan skabe reel vækst og værdi for virksomhederne. KomDigital byder på spændende undervisere inden for digitalisering og forretningsudvikling.

Til denne TEKNOLOGIMORGEN har de sammensat et spændende program med en underviser, en forretningsudvikler og en virksomhed, som vil fortælle om deres erfaringer med at tage forløbet.

Program

Hvordan kommer man i gang?
Line Clemmesen, Dataanalytiker, PhD og leder af Efteruddannelse på DTU Compute
Det handler om at samle folk. Der sidder ofte folk rundt om i organisationen, som sidder på forskellige data. Det handler om at finde ud af, hvad man vil med sin data, og hvad man vil opnå forretningsmæssigt, samt at finde ud af, hvad der er tilgængeligt i forhold til nye teknologier og så gå i gang med at eksperimentere.

Erfaringer i processen
Jeppe Sigfusson, Head of Architecture & Technology, VP Securities
Jeppe fortæller om VP Securities’ eksperimentelle rejse med hensyn til at se nye muligheder og skærpe sit teams evner til at arbejde med nye teknologier. Jeppe fortæller om sin læringsproces ift. at skabe mere værdi med data samt de proces- og ledelsesmæssige udfordringer.

Høst værdien af øget digitalisering i din virksomhed
Frank Skov, PhD og partner i Corebit
Frank fortæller om nye digitale teknologier – hvad og hvordan? Frank vil beskrive nogle forskellige cases og på den måde udfolde KomDigital-muligheden:

Står din virksomhed på tærsklen til at arbejde målrettet med data og digitale teknologier?
Vil I gerne vide mere om, hvordan digitalisering skaber værdi?
Vil I lære mere om fx AI, predictive analytics, IoT, user experience eller blockchain og få hjælp til, hvordan kan I komme i gang med at arbejde med dem?


Fremtidens fleksible og praksisnære efteruddannelse

KomDigital inviterer til
Videnskonference d. 28.11.2019 i Tivoli Kongrescenter
I KomDigital har vi udviklet og succesfuldt testet nye metoder til at løfte ledere og medarbejderes kompetencer ift. digitalisering i SMV’er. Dem vil vi gerne dele med jer.

Digitalisering og introduktion af nye teknologier ændrer produkter, services, forretningsmodeller, organisationer og selve måden, vi arbejder på. For at kunne følge med og høste gevinsterne ved den teknologiske udvikling kræver det nye kompetencer.

På KomDigitals videnskonference stiller vi skarpt på:

hvilke kompetencer, der er vigtige for SMV’er
hvordan vi gentænker måden, vi opkvalificerer, efter- og videreuddanner på
På konferencen vil du høre en perlerække af landets førende eksperter inden for digitalisering, forretning, teknologi og læring. Den faglige leder i KomDigital, undervisere af de nye typer forløb, co-udvikler og virksomhedsrådgiver vil også konkret præsentere de aspekter, som har vist sig som særligt effektfulde i vores 12 testforløb.

Hvis du arbejder med erhvervsudvikling, SMV’er, innovation eller efter- og videreuddannelse, så er denne konference et oplagt sted at være. Du vil blive klogere på efteruddannelse ift. digitalisering, og der bliver mulighed for at netværke med relevante fagpersoner inden for dit område.

Du kan tilmelde dig her: https://www.conferencemanager.dk/komdigital

Del meget gerne invitationen i din organisation eller netværk


High Tech Summit 2019, DTU d. 30.-31.10.2019

Mød KomDigital på High Tech Summit 2019, hvor vi er at finde i stand 02 begge dage.

Se det øvrige program for HTS 2019 på https://www.hightechsummit.dk/


Folkemødet 2019, Bornholm d. 13.-16.06.2019

Hold øje med vores events

D. 13.06 kl. 13.00-14.00 på IT-Paratskibet: KomDigital- Et bud på fremtidens efteruddannelse

D. 15.06 kl. 16.30-17.30 i Finansteltet, G31: Kunstig Intelligens i banksektoren: Din ven eller fjende?

Temamøde d. 23.maj 2019 på DTU fra 12-16.30:
Gør din organisation klar til data
ATV, Digital Hub Denmark og KomDigital DTU er gået sammen om et temamøde med produktionsdata i centrum. Vi tror på, at der er et stort potentiale for i at sætte fokuseret ind på brug af data som produktionsvirksomhed, og vi vil gerne hjælpe virksomhederne med at blive klogere på rejsen. Det er gratis at deltage.

Se mere her: https://atv.dk/nyheder/nyhed/produktionsvirksomheder-kan-fa-vaerdi-datavejen

KomDigital projektet er afsluttet pr. 31/12-22. Hjemmesiden opdateres derfor ikke længere.